• INŠTALACIJE

    Z vsakim uspešnim apliciranjem naših rešitev dokazujemo, da sta strokovnost in natačnost naša vodila. Oglejte si naše rešitve v preksi pod zavihkom "Inštalacije" in se o tem prepričajte sami.
       inštalacije.png
  • bluetraker

    Want to know more?

    We provide maritime tracking and monitoring solutions. If you wish to have more information on BlueTraker, visit www.bluetraker.com.

Aktualne novice

Predstavitev izdelkov in storitev za Industrijo 4.0 na TechExpo 2018

              

Javni razpisi

V podjetju EMA se zavedamo, da je vsaka rešitev za naše stranke edinstvena. Zato ponujamo široko paleto naprav in storitev, ki uspešno zadovoljijo še tako zahtevne potrebe v industriji pri označevanju, pakiranju in lepljenju. Specializirani servisni inženirji poskrbijo za vgradnjo in nastavitev naprav v skladu z vašimi željami in pričakovanji. Naše bogate izkušnje pripomorejo k poznavanju delovanja raznovrstnih naprav, s čimer zagotavljamo storitve najvišjega standarda. Naprave iz našega programa, najvišje kakovosti in z ugodno ceno, nam dobavljajo uveljavljeni svetovni proizvajalci.

Obiščite nas, nahajamo se na lokaciji L-26. Nudimo vam tudi brezplačno vstopnico za TechExpo sejem v Celju, ki bo med 18. in 21 aprilom na celjeskem sejmišču.

Za vstopnice nam pišite na: prodaja@ema.si

                                             

Projekt v izvajanju:

 JAVNI RAZPIS »DEMO PILOTI II 2018«

Naslov operacije:

Sistem za nadzor zabodnih ribiških mrež

 

 

Zaključeni projekti: 

JAVNI RAZPIS ZA VZPOSTAVITEV ALI NADGRADNJO ELEKTRONSKEGA POSLOVANJA V MSP V OBDOBJU 2019-2022 »E-POSLOVANJE 2019-2022«

 

INTELIGENTNI SISTEM ZA MONITORING IN MANAGEMENT PORABE GORIVA FLOTE PLOVIL- FuelTraker

 

 

   
   

 

Ema zaposluje nove kadre za različna delovna področja

Iščemo sposobne, dinamične in ustrezno strokovno usposobljene ljudi, ki si želijo novih kariernih izzivov. Ponujamo odlične možnosti kariernega razvoja z delom v mednarodnem okolju. Oglejte si aktualna prosta delovna mesta, in če ustrezate kateremu izmed opisov, nam pišite na job@ema.si. Veselimo se vas spoznati! Več