Oznake sedanjosti za kakovost prihodnosti

banner 02

Print & Apply sistemi Mectec

 

Mectec TT100

Predstavlja standardno enoto za tisk in apliciranje etiket s pnevmatskim sistemom. Ti sistemi so primerni za apliciranje direktno na izdelke, transportne kartone ali palete. Mogoče jih je naročiti v mnogih različnih variantah, odvisno od vaših potreb.

Mectec TF100

Je posebej primeren za tisk in apliciranje etiket na sprednjo ali zadnjo stran paketa v gibanju. Ročica za apliciranje etiket je dolga 180 ali 300 mm. Vse ostale lastnosti so enake kot pri modelu TT100.

Mectec TC100

Omogoča tisk in apliciranje etiket preko vogala paketa ali na vrh le-tega, medtem ko se premika po transportnem traku. Sistem omogoča tisk in apliciranje preko zadnjega vogala do 25 paketov na minuto. Dimenzija etiket je od 45x300 mm do 105x300 mm, pri čemer je razdalja med sistemom in paketom do 50 mm.

Mectec TP601

Sistem za avtomatsko tiskanje etiket in etiketiranje dveh sosednjih stranic palete. Paleta se ustavi le enkrat, kar pomeni, da se sistem lahko enostavno integrira v obstoječe transportne linije v proizvodnji. Omogoča tiskanje etiket in apliciranje etiket velikosti A5 (150x210 mm) z razdalje do 340 mm od palete.