Oznake sedanjosti za kakovost prihodnosti

banner 02

Programska oprema za tiskalnike samolepilnih etiket

Programska oprema

Zagotavljamo profesionalno programsko opremo za tiskalnike samolepilnih etiket ponudnika NiceLabel, ki nudi celovito rešitev oblikovanja in tiskanja samolepilnih in RFID etiket ter črtnih kod (EAN  13, UPC-a, SSCC, EAN 128, code 128, datamatrix, qr koda,…).

NiceLabel kot trenutno najnaprednejši programski paket na svetovnem tržišču podpira uporabo vseh vrst podatkovnih zbirk, njihovo integracijo v poslovne sisteme in avtomatizirane sisteme tiskanja ter pripravo popolnoma prilagojenih rešitev tiskanja.

Programski paketi NiceLabel:

  • NiceLabel Express je namenjen manj zahtevnim uporabnikom, ki želijo hitro in enostavno oblikovati in tiskati etikete. Za čim bolj enostavno delo ima dodane ima čarovnike. Vsebuje veliko elementov iz profesionalne NiceLabel verzije.
  • NiceLabel Pro je namenjen zahtevnejšim uporabnikom. Poleg vseh funkcij osnovnega paketa združuje še veliko dodanih funkcij, ki med drugim omogočajo tudi zajemanje podatkov iz podatkovne baze (obstoječe ali po meri oblikovane).
  • NiceLabel Suite je kompleksna programska oprema za najzahtevnejše oblikovalske in tiskalniške zahteve. Omogoča izdelavo vnosnih obrazcev, ki preprečujejo napake pri vnosu podatkov, namenjenih tisku na etiketah ter integracijo v obstoječa informacijska okolja.

Na voljo so mrežne izdaje NiceLabel Suite (za 5,10, 20 itd. uporabnikov), ki so cenejše za večuporabnikov kot nakup posameznih licenc.
Za posebne primere pa lahko stranka uporablja različice Print Only – produkcijska verzija (različica Pro oz. Suite), ki omogoča samo tiskanje, ne pa tudi oblikovanja in izdelovanja etikete.
V posebnih primerih so možne cenejše nadgradnje s starejših različic na najnovejšo oz. višjo verzijo NiceLabela.